Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 53
museduc banner

Στο χώρο του ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ. Κομοτηνής την Κυριακή 9 Ιουνίου γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ της Ροδόπης, από την Οργάνη, τον Ίασμο, τις Σάπες και την Κομοτηνή. Τα παιδιά των μικρών τάξεων παρουσίασαν πολλά τραγούδια και μικρά θεατρικά, από το θεατρικό χαρουμενομάθημα με το «Μάγειρα», μέχρι την ανακύκλωση και το τραγούδι της υγιεινής διατροφής. Καθώς ανέβαινε το επίπεδο της τάξης, τα παιδιά μας παρουσίασαν τους 12 θεούς του Ολύμπου, το ταξίδι που θα ήθελαν να κάνουν στη Θεσ/νίκη, αλλά και αφηγήσεις σχετικές με τα συναισθήματα. Οι μεγαλύτερες τάξεις ασχολήθηκαν όλες με ταξίδια: παρουσίασαν τα μεταφορικά μέσα, αλλά και τη μακέτα του Παρισιού που κατασκεύασαν με αφετηρία το υλικό του «Σεβντά του Σεντουκιού», καθώς και μια δραματοποίηση στο αεροπλάνο, ταξιδεύοντας για την… Μποτσουάνα! Στο τέλος, οι ομάδες του επαγγελματικού προσανατολισμού μαζί με τον εκδότη του περιοδικού τους, τον Αβραάμ, και τη δασκάλα τους, τη Βιλντάν, μας παρουσίασαν πώς δούλεψαν όλο το χρόνο και πώς συντονίστηκαν για τη δημιουργία του περιοδικού.


komotini 2013


Πολλές γωνιές με δραστηριότητες λειτουργούσαν παράλληλα: κάδοι ανακύκλωσης υλικών, παρασκευή γλυκού, πειράματα, ζωγραφική, φύτευση λουλουδιών. Η μέρα έληξε με το μεγάλο -και καθιερωμένο πια- πάρτι της Κομοτηνής, όπου μικροί και μεγάλοι χόρεψαν μέχρι… τελικής πτώσεως και ευχήθηκαν: «καλό καλοκαίρι»!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

(επιστροφή στις εκδηλώσεις)

ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΩΝ

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς πόρους

ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Η πράξη «Ένταξη και εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων» εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης» στις 16/9/2016 και θα ολοκληρωθεί στις 30/9/2019
Επιστημονική υπεύθυνη της πράξης είναι η Kαθηγήτρια του ΕΚΠΑ Θάλεια Δραγώνα

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK