Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 53
museduc banner

Στην αυλή του σχολείου όπου στεγάζεται το ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ. τα παιδιά των μικρών τάξεων παρουσίασαν σκετς με τα μέσα μεταφοράς, τη «συναισθηματοβροχή» και έφτιαξαν ένα όμορφο παζλ όπου παρουσίαζαν τι έχουν κάνει όλο το χρόνο στα ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ. Τα πιο μεγάλα παιδιά ασχολήθηκαν με την ασφαλή οδήγηση, οργάνωσαν ένα… ταξίδι στην Αφρική με αφόρμηση το κείμενο από τον «Σεβντά του σεντουκιού», παρουσίασαν θεατρικά για τον Πυθαγόρα και τον κύκλο  και έκλεισαν το πρόγραμμα, προκαλώντας πολύ γέλιο, με τον «Καραγκιόζη που τρώει υγιεινά».


evlalo 2013


Στο τέλος οι μαθήτριες και ο μαθητής από το πρόγραμμα ενηλίκων στο ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ Ευλάλου αλλά και στην Ηλιόπετρα (όπου γίνεται μάθημα σε ενήλικες παράλληλα με τα κινητά ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ) παρέλαβαν με μεγάλη περηφάνια τα πτυχία τους, προκαλώντας συγκίνηση. Τα εργαστήρια-γωνιές έδωσαν και εδώ το παρόν, με ζωγραφική, κατασκευές και παρασκευή γλυκών, ενώ ακολούθησε ο καθιερωμένος χορός.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

(επιστροφή στις εκδηλώσεις)

ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΩΝ

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς πόρους

ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Η πράξη «Ένταξη και εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων» εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης» στις 16/9/2016 και θα ολοκληρωθεί στις 30/9/2019
Επιστημονική υπεύθυνη της πράξης είναι η Kαθηγήτρια του ΕΚΠΑ Θάλεια Δραγώνα

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK